De voordelen van Gyproc - Gyproc Belgium
Doe-Het-Zelver  / De voordelen van Gyproc back print

 De voordelen van Gyproc
Gyproc is vooral populair vanwege de makkelijke en snelle plaatsing. Daarnaast zijn er een aantal andere belangrijke voordelen die dikwijls doen kiezen voor Gyproc of in ieder geval mooie extra’s opleveren wanneer voor het Gyproc systeem gekozen wordt.

Niet alleen makkelijk te plaatsen en perfect af te werken dankzij het ABA-systeem van Gyproc, maar ook licht in gewicht zodat je overal in de woning met Gyproc terecht kan zonder daarvoor structurele aanpassingen te doen. Ook zware voorwerpen ophangen aan Gyproc hoeft geen probleem te zijn, Gyproc legt uit hoe het kan.

Een goede geluidsisolatie is geen overbodige luxe meer, Gyproc Soundblock maakt het perfect mogelijk. Bovendien brandveilig, een belangrijke reden waarom de Gyproc systemen ook erg veel toegepast worden in kantoorgebouwen, hotels, enz.

Met Gyproc kan je ook een gezonder woningklimaat creëren, onder meer dank zij Gyproc Activ'Air. En tenslotte, maar steeds aan belang winnend: Gyproc is een erg duurzaam product, het kan immers een oneindig aantal malen gerecycleerd worden en dus hergebruikt om er nieuwe platen mee te maken, zonder dat dit voor de consument een meerkost inhoudt.Share on Facebook

© 2019 Saint-Gobain Construction Products Belgium nv-sa