Gyproc Trophy - Gyproc Belgium
Gyproc pleisters  / ProTeam Gyproc Pleisters  / Gyproc Trophy back print
 Gyproc Trophy
Over Trophy


De Gyproc Belgium National Trophy


De Gyproc ProTeamers vormen een netwerk van vooraanstaande afwerkingsbedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc-systemen. Gyproc ProTeamers onderscheiden zich in de markt door vakmanschap en kennis. Met deze Gyproc Belgium National Trophy wilt Gyproc België zijn waardering uiten voor uw creativiteit en het vakmanschap met Gyproc-systemen en wilt het u als ProTeamer belonen voor de realisaties die u in het voorbije jaar met onze producten en systemen neerzette.

Voor deze wedstrijd, die eenmaal per twee jaar gehouden wordt, kunnen ProTeamers zich inschrijven met één of meerdere projecten die zij gerealiseerd hebben en die voldoen aan de voorwaarden en de uitdagingen van de Gyproc Trophy.

Een vakkundige jury bestaande uit specialisten beoordeelt de inzendingen op vakmanschap, het realiseren van de gewenste architectuur, bouwkundige slimme oplossingen, samenwerking, rol van de ProTeamer tijdens het bouwproces en de realisatie van de technische criteria.

Tijdens de uitreiking van de Gyproc Belgium National Trophy worden de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt. Deze winnaars verdedigen Gyproc België het jaar nadien tijdens de Saint-Gobain Gypsum International Trophy en kunnen ook rekenen op aandacht in de media voor hun prestatie.


Saint-Gobain Gypsum International Trophy


De nationale winnaars worden iedere twee jaar ingezonden naar de Saint-Gobain Gypsum International Trophy.
Deze prestigieuze competitie maakt in zes categorieën telkens een winnaar en een runner-up bekend. Daarnaast wordt er ook een trofee uitgereikt aan de overall winnaar. De Saint-Gobain Gypsum International Trophy is voor de eerste keer uitgereikt in 1998.

Dat de Belgische inzendingen ieder jaar hoge ogen gooien blijkt wel uit het feit dat Genisol met het project Ghelamco Arena in 2014 in Berlijn met de hoofdprijs van overal winnaar aan de haal ging. Tijdens de 10e editie van de International Trophy in Praag in 2016 haalde Gestrab de titel van runner-up in de categorie Innovatie & Duurzaamheid binnen. Ook in 2008 haalde een joint venture van Baens Afwerkingsbedrijf, Genisol en Plafonds & Wanden voor Gyproc België de hoofdprijs binnen met hun project Justitiepaleis in Antwerpen. Hierdoor had Gyproc België het genoegen gastheer te zijn de van de Internationale Gypsum Trophy in 2008. Deze werd in Brussel gehouden.Share on Facebook

© 2019 Saint-Gobain Construction Products Belgium nv-sa