Gyproc National Trophy 2015 - Gyproc Belgium
Gyproc pleisters  / ProTeam Gyproc Pleisters  / Gyproc Trophy  / Vorige edities  / Gyproc National Trophy 2015 back print
 Gyproc National Trophy 2015


Voor deze wedstrijd konden ProTeamers projecten inzenden gerealiseerd in 2014 en 2015 die door een vakkundige jury werden beoordeeld op vakmanschap, architectuur en technische criteria. De Gyproc Belgium National Trophy wordt eenmaal per twee jaar georganiseerd. De winnende ProTeamers zullen volgend jaar ons land vertegenwoordigen tijdens de 10e Saint-Gobain Gypsum International Trophy te Praag. Op de 9e editie vorig jaar in Berlijn kaapte Genisol nog de hoofdprijs weg met de Ghelamco Arena.


Ook dit jaar was het voor de jury niet gemakkelijk om de winnaars te kiezen. Een aantal van de ingediende projecten was zeer aan elkaar gewaagd. Gelukkig kon de jury zich baseren op een aantal vastgelegde beoordelingscriteria, zoals mechanische performantie, duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap bij de plaatsing en afwerking … In elke categorie werd zo een winnaar en runner-up gekozen.
 

Share on Facebook

© 2019 Saint-Gobain Construction Products Belgium nv-sa