Winnaar Categorie Bouwpleisters - Gyproc Belgium
Gyproc pleisters  / ProTeam Gyproc Pleisters  / Gyproc Trophy  / Vorige edities  / Gyproc National Trophy 2015  / Winnaar Categorie Bouwpleisters back print
 Winnaar Categorie Bouwpleisters

ProTeamer: AFWERKINGSBEDRIJF SCHOEFFAERTS
Project: Lecoque Eggs

Lecoque Eggs is een bedrijf dat is uitgegroeid tot één van de marktleiders in de eiproductensector in Europa en levert producten voor industrie, groothandel en retail. Dit bedrijf zorgt dagelijks voor hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan voor verschillende Europese afzetmarkten.

Voor de uitbreiding van de kantoren nam Afwerkingsbedrijf Schoeffaerts zowel het ontwerp als de uitvoering voor zijn rekening, wat resulteerde in maatwerk met hoge afwerkingsgraad.

De muren in de kantoren zowel als in de ontvangstruimte werden bepleisterd met Gyproc pleister X Pro. Het perfect gladde en witte eindresultaat zorgde zo voor de gewenste uitstraling op klanten en medewerkers.

In tegenstelling tot de meeste kantoorruimtes werden geen tegelplafonds toegepast. In de ontvangstruimte werd een aangename akoestiek gerealiseerd met een geperforeerd Rigitone-plafond 12/25Q dat bovendien moest voldoen aan de eis brandstabiliteit Sf 1/2h. De plafonds in de kantoren werden voorzien van beplating Gyproc Rf 15 mm en Gyproc Activ'Air Premium A-platen. Hierin werden lichtkoven naadloos geïntegreerd en aansluitingen werden met de nodige precisie uitgevoerd.

Pleisterwerken en gipskartonwerken vormen in dit project één geheel.


  

Share on Facebook

© 2019 Saint-Gobain Construction Products Belgium nv-sa